DE NACHT VAN BOEKEL

20:00 - 03:00 uur
Nia Domo

DE NACHT VAN BOEKEL

Laten we ons verenigen en samen de schouders eronder zetten! Met die gedachte organiseert Nia Domo, in samenwerking met Boekel Sport, Habo ’95, HCB en TC Boekel, op zaterdag 25 maart 2023 de tweede editie van ‘De Nacht van Boekel’. Een muzikaal evenement voor jong en oud in Nia Domo voor heel Boekel en omgeving.

De koepelzaal wordt omgetoverd tot een dj-walhalla. Onder meer Jody Bernal, Flabbergasted, Team TNT en Plug ‘N Play zullen de hits aan elkaar draaien. De pleinzaal staat in het teken van coverbands. Brucified en een hele toffe special band die we nog heel even geheim houden, wanen je terug in sixties/seventies. In een tent buiten zullen Aplous, Normaal (coverband Kiek Uut) en Poar Neem’n zogeheten ‘rock ’n loll’ ten gehore brengen. De parkzaal leent zich perfect voor een échte kroeg met de plaatjes van Radio Palomala.

Kaartjes voor De Nacht van Boekel koop je bij Nia Domo, Boekel Sport, Sporthal de Burcht, HCB of TC Boekel voor €26,- per stuk. Zoals gezegd is iedereen welkom en hoef je geen lid te zijn van een van de verenigingen. Het evenement laat juist iedereen doen verenigen. Per verkocht kaartje wordt €5,- verdeeld over de verenigingen. Zo ondersteunt het evenement het verenigingsleven!

 

Voor meer informatie kijk op: www.nachtvanboekel.nl

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked